Marketing könyvek

Az itt felsorolt könyveknek sikerült velem megértetni az emberi pszcihológia és érzelmi intelligencia működését, valamint azt, hogy miként lehet ezt használni az üzleti életben érték teremtésre.

A marketing huszonkét vastörvénye

Hogyha azt gondolod, hogy a világ legnagyobb cégeinél egy elit alakulathoz hasonlóan kiképzett és felkészült marketingesek hoznak döntéseket mindenféle hiba nélkül, akkor óriásit tévedtél. A marketing 22 vastörvénye, a gravitáció törvényéhez hasonlóan, válogatás nélkül sújt le azokra, akik nem veszik figyelembe ezeket a fontos alapszabályokat.

A könyv a vevők fejében történő harcról szól és rengeteg példával van bemutatva, hogy miként helyezhetjük magunkat az első helyre. A két szerző segít nekünk megérteni azt is, hogy bizonyos esetekben, hogyan szenvedhetünk vereséget miközben a győzelemre törekszünk, és hogyan választhatunk ilyen esetben sikerre vezetőbb stratégiát.

Rövid terjedelme miatt hamar a végére lehet jutni. A különböző törvények pontokba szedésén alapuló tagolás segít abban, hogyha megszakítjuk az olvasását gyorsan újra felvegyük a fonalat. A magyar nyelvű kiadásban található rengeteg elírás ellenére is élvezhető az olvasása, de ami még lényegesebb, hogy kifejezetten tanulságos.

A marketing 22 vastörvénye
A marketing 22 vastörvénye